Inicio Formació - Blanca Dona Hoteleria Operaciones básicas de cocina MF0255_1 Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris

MF0255_1 Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris

  • Familia profesional: Hotelería
  • Código: HOTR0108
  • Pertenece al certificado de profesionalidad: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA
  • Nivel: 1
  • Finalidad:

    Executar operacions bàsiques d'aprovisionament, de preelaboració i de conservació culinaris.

  • Nivel de acceso/Requisitos:

    Estar inscrit al SOIB

    No hi ha requisits mínim de titulació

  • Horario: de 8:30 a 14:30
  • Plazas: 14
  • Ocupaciones relacionadas:

    Ajudant de cuina

  • Horas totales: 120
  • Asistencia: obligatòria
  • Días lectivos / horas: 20 dies

Fecha

13 Dic 2023 - 26 Ene 2024

Estados de inscripción

Propera obertura

Lugar

Centre de Formació SOIB Blanca Dona

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *