Inicio Formació - Blanca Dona Hoteleria Operacions bàsiques de càtering MF1089_1 Aprovisionamiento y montaje para servicios de cátering

MF1089_1 Aprovisionamiento y montaje para servicios de cátering

  • Familia profesional: Hotelería
  • Código: HOTR0308
  • Pertenece al certificado de profesionalidad: OPERACIONS BÀSIQUES DE CÀTERING
  • Nivel: 1
  • Finalidad:
    Executar operacions bàsiques d'aprovisionament i muntatge de gèneres, elaboracions culinàries envasades i material divers de serveis de càtering i disposar la càrrega per al transport
  • Nivel de acceso/Requisitos:

    Estar inscrit al SOIB

    No hi ha requisits de titulació mínima

  • Horario: de 15h a 20h
  • Plazas: 14
  • Ocupaciones relacionadas:
    Auxiliar de preparació/ muntatge de càtering
    Auxiliar de col·lectivitats
    Preparador de càtering
  • Horas totales: 120
  • Asistencia: obligatòria
  • Días lectivos / horas: 24 dies/5hores

Fecha

08 Mar 2024 - 09 Abr 2024

Hora

1:30 pm - 7:30 pm

Estados de inscripción

Abierta inscripción,
Oberta inscripció

Lugar

CFO Blancadona EHIB

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *