Inici Formació - Blanca Dona Hoteleria HOTR0070 Serveis professionals en el tall de cuixot

HOTR0070 Serveis professionals en el tall de cuixot

  • Família professional: Hotelería
  • Codi: HOTR0070
  • Finalitat:

    Desenvolupar i muntar un servei de tall de pernil i tast, aplicant amb autonomia les
    tècniques adequades comptant amb l'instrumental necessari en condicions òptimes de
    funcionament, informant i atenen al client, contribuint a la maximitzar la seva satisfacció, tot això d'acord amb criteris d'eficiència i eficàcia del servei i de seguretat i higiene en la manipulació alimentària

  • Nivell accés/Requisits:

    Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent

  • Horari: de 08.00 a 14.00 h.
  • Places: 15
  • Hores totals: 150
  • Assistència: Obligatòria
  • Dies lectius/ hores: 25 dies/6 hores
  • Data límit inscripció: 18/02/2025

Data

21 febr. 2025 - 01 abr. 2025

Hora

8:00 am - 2:00 pm

Estats inscripció

Oberta inscripció

Lloc

Ies Isidor Macabich
carrer Sa Blanca Dona s/n
Tipus de formació