Inici Formació - Blanca Dona Hoteleria HOTR011PO Cuina de la pasta, arrossos, llegums i hortalisses

HOTR011PO Cuina de la pasta, arrossos, llegums i hortalisses

  • Família professional: Hotelería
  • Codi: HOTR011PO
  • Finalitat:
    Aplicar les tècniques culinàries en l'elaboració i la presentació de plats a base de pastes, arrossos, llegums i hortalisses, 
    així com la regeneració dels mateixos
  • Nivell accés/Requisits:

    Estar inscrit al SOIB.

    No hi ha requisits mínims d'accés

  • Horari: de 9h a 14h
  • Places: 14
  • Hores totals: 100
  • Assistència: obligatòria
  • Dies lectius/ hores: 20 dies/5 hores

Data

11 març 2024 - 10 abr. 2024

Estats inscripció

Propera obertura

Lloc

Centre de Formació SOIB Blanca Dona
C/ de sa Blanca Dona, 2 - Ctra. d'Eivissa a St. Antoni, km 1,2, Eivissa
Tipus de formació

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *