Inici Formació - Blanca Dona Hoteleria HOTR024PO Tall i tast de pernil

HOTR024PO Tall i tast de pernil

PREINSCRIPCIÓ (Posteriorment, s’haurà d’emplenar la sol·licitud al centre)

  • Família professional: Hotelería
  • Codi: HOTR024PO
  • Finalitat:
    Aplicar les tècniques de tall i tast del pernil, considerant els processos i les condicions així com les propietats i 
    característiques del mateix.
  • Nivell accés/Requisits:

    Estar inscrit al SOIB

    No hi ha requisits mínims de titulació

  • Places: 14
  • Hores totals: 30

Data

29 nov. 2023 - 15 des. 2023
En curs...

Estats inscripció

Oberta inscripció

Lloc

Centre de Formació SOIB Blanca Dona
C/ de sa Blanca Dona, 2 - Ctra. d'Eivissa a St. Antoni, km 1,2, Eivissa
Tipus de formació

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *