Inici Formació - Blanca Dona Hoteleria HOTR054PO Pastisseria: postres per a restauració

HOTR054PO Pastisseria: postres per a restauració

  • Família professional: Hotelería
  • Codi: HOTR054PO
  • Finalitat:
    Aplicar normes d'utilització d'equips, màquines i estris de cuina per a rebosteria, seguint els procediments establerts 
    per evitar riscos i obtenir resultats predeterminats, podent realitzar les operacions de preelaboració i posterior 
    elaboració i presentació de postres de cuina, en funció del pla de treball establert.
  • Horari: 15:30 a19:30
  • Places: 14
  • Hores totals: 20
  • Assistència: obligatòria
  • Dies lectius/ hores: 5 dies/4 hores

Data

15 - 19 abr. 2024

Estats inscripció

Propera obertura

Lloc

Centre de Formació SOIB Blanca Dona
C/ de sa Blanca Dona, 2 - Ctra. d'Eivissa a St. Antoni, km 1,2, Eivissa
Tipus de formació

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *