MF0256_1 Elaboració culinària bàsica

  • Família professional: Hotelería
  • Codi: HOTR0108
  • Pertany al certificat de professionalitat: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA
  • Nivell: 1
  • Finalitat:
    Assistir a l'elaboració culinària i realitzar i presentar preparacions senzilles.
  • Nivell accés/Requisits:

    Estar inscrit al SOIB

    No hi ha requisits de titulació mínima

  • Horari: de 8:30 a 14:30
  • Places: 14
  • Ocupacions relacionades:
    Ajudant de cuina
    Auxiliar de cuina.
    Empleat de petit establiment de restauració.
    Encarregat d'economat i celler (hostaleria)
  • Hores totals: 150
  • Assistència: obligatòria
  • Dies lectius/ hores: 25 dies

Data

29 gen. 2024 - 04 març 2024

Estats inscripció

Propera obertura

Lloc

Centre de Formació SOIB Blanca Dona
C/ de sa Blanca Dona, 2 - Ctra. d'Eivissa a St. Antoni, km 1,2, Eivissa

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *