Inici Formació - Blanca Dona Hoteleria Operacions bàsiques de restaurant i bar MF0258_1 Aprovisionament, begudes i menjars ràpids

MF0258_1 Aprovisionament, begudes i menjars ràpids

  • Família professional: Hotelería
  • Codi: HOTR0208
  • Pertany al certificat de professionalitat: OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR
  • Nivell: 1
  • Finalitat:

    Executar operacions bàsiques d'aprovisionament i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids.

  • Nivell accés/Requisits:

    Figurar d'alta al SOIB
    No hi ha requisits de titulació

  • Horari: matins
  • Places: 14
  • Ocupacions relacionades:

    Ajudant de cambrer. Ajudant de bar. Ajudant d'economat. Auxiliar de col·lectivitats. Empleat de petit establiment de restauració.

  • Hores totals: 90
  • Assistència: obligatòria

Data

01 - 26 febr. 2024

Estats inscripció

Propera obertura,
Próxima apertura

Lloc

Centre de Formació SOIB Blanca Dona
C/ de sa Blanca Dona, 2 - Ctra. d'Eivissa a St. Antoni, km 1,2, Eivissa

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *